Vi producerer alle wallstickers specielt til hver kunde. Så når vi laver din ordre, laver vi først wallstickerne. Indenfor 1-4dage vil vi derfor sende din ordre afsted.  Ordrer over 399.- sendes fragtfrit til den pakkeshop, som ligger nærmest din adresse. Mindre ordrer sendes med Post Nord som brevpost, som har 3-5 hverdages leveringstid. Større ordrer op til 40 cm som ikke kan sendes som brevpost, sendes med Dao til nærmeste pakkeshop. Ordrer som er større end 40 cm, sendes med GLS til nærmeste pakkeshop.

Vores wallstickers kan som udgangspunkt sidde på alle malede overflader, som er rimelige jævne. De skal mindst være malet med glans 5 5 og der skal gå 4 uger, hvis en væg er nymalet. Savlsmuldtapet og malede murstenstenvægge kan de også sidde på. Alle wallstickers er lavaet af professionel skiltefolie, som også bruges på biler. De kan sidde 3-5 år udendørs og for evigt mere eller mindre indendørs

Tag et dankort, skraber eller lignende og gnid hen over wallstickerens bagside (det hvide papir bagpå), så folien klæber fast til overføringsfolien(det gennemsigtige papir foran).

Du skal nu langsomt og forsigtigt fjerne det hvide papir helt fra wallstickeren.

Det er vigtigt at det stadig er overføringsfolien (gennemsigtige papir) som ligger ned mod bordet og at det er det hvide papir du langsomt trækker af

2. Sæt nu din wallsticker som er på det forreste overføringsfolie op på væggen. Det er VIGTIGT, at væggen er rengjort og renset med rent vand bagefter for at fjerne sæbehinde. Væggen skal tørre op i 3-5 timer efter rengøring.

Det er godt, hvis man på forhånd har markeret med en let blyant-streg (og brugt vaterpas) for at wallstickeren kommer til at hænge lige.
TIP! Er din wallsticker meget stor, er det en fordel, at I er 2 om at sætte den op.

3. Du skal nu igen bruge et dankort, skraber eller lignende til at skrabe hen over overføringsfolien, nu hvor den er kommet op på væggen. Skrab rigtig rigtig godt over hele fladen. Når du er færdig med at skrabe, så start med et lille hjørne, hvor du langsomt trækker et lille stykke ad gangen, mens du løbende gnider på motivet.

4.Træk til sidst – langsomt og forsigtigt – hele overføringsfolien af, mens du sikrer dig, at motivet er fastgjort til overfladen.

O.B.S. Vi anbefaler at man opsætter sin wallsticker max 14 dage efter modtagelsen.

 

NOTE! Vores wallstickers er lavet af professionel skiltefolie og kan sidde fast på mere eller mindre alt. Det er vigtigt, at overfladen er vasket af med sæbe, tørt af derefter med rent vand for at fjerne evt sæbefilm, og overfladen skal derefter fuldstændig tørre før at wallstickeren monteres.  Væggen skal være malet med glans 5 og derover for at sikre, at wallstickeren kan sidde fast.
 
Vi anbefaler på det kraftigste, at wallstickeren bliver monteret senest en måned efter køb.

Vi har de farver hjemme altid. Derudover har vi mint og mørkegrå

Gav denne side ikke et svar på dit spørgsmål?
Kontakt os da på: info@ilovewallstickers.dk