Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ilovewallstickers.dk/public_html/wp-content/plugins/ez-form-calculator-premium/class.ezfc_frontend.php on line 3589
Ofte stillede spørgsmål | I Love Wallstickers

Fragt kun 20 kr. - Fri fragt på ordrer over 200 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kommer min wallsticker?

Vi producerer alle wallstickers individuelt til hver kunde, så når du ligger din ordre, laver vi først din wallsticker. Indenfor 1-4 hverdage afsender vi din ordre.

Alle ordrer under 199.- sendes som almindelig post og der kan være op til 5 hverdages leveringstid fra Post Danmarks side.

Ordrer over 199.- sendes som forsikret pakke til nærmeste pakkeshop

Kan jeres wallstickers sidde på netop min væg?
Vores wallstickers kan sidde på alle malede overflader, som er nogenlunde jævne. De skal være minimum malet med glans 5 og ikke for malet indenfor de sidste 4 uger. Savsmuldstapet og murstensvægge er ingen hindring. Alle wallstickerne er lavet i professionel skiltefolie, som man også bruger til biler. De kan sidde 3-5 år udendørs og for evigt indenfor.
Hvordan sætter jeg min wallsticker op?
  1. Tag et dankort, skraber eller lignende og gnid hen over wallstickerens bagside ( Det hvide papir bagpå), så folien klæber fast til overføringsfolien ( Det gennemsigtige papir foran ). Du skal nu langsomt og forsigtigt fjerne det hvide papir helt fra wallstickeren.
   Det er vigtigt at det stadig er overføringsfolien ( Gennemsigtige papir ) som ligger ned mod bordet og at det er det hvide papir du langsomt trækker af.

 

  1. Sæt nu din wallsticker som er på det forreste overføringsfolie op på væggen.
   Det er godt hvis man på forhånd har markeret med en let blyant-streg ( og brugt vaterpas ) for at wallsticekren kommer til at hænge lige.
   TIP! Er din wallsticker meget stor, er det en fordel, at i er 2 om at sætte den op 

 

  1. Du skal nu igen bruge et dankort, skraber eller lignende til at skrabe hen over overføringsfolien, nu hvor den er kommet op på væggen. Skrab rigtig, rigtig godt over hele fladen. Når du er færdig med at skrabe, så start med et lille hjørne, hvor du langsomt trækker et lille stykke ad gangen, mens du løbende gnider på motivet.

 

 1. Træk til sidst – Langsomt og forsigtigt – hele overføringsfolien af, mens du sikrer dig, at motivet er fastgjort til overfladen.
Min wallsticker vil ikke sidde fast?
OBS! Vores wallstickers er lavet af professionelt skiltefolie og kan sidde på nærmest alt. Det er vigtigt at overfladen er afvasket, tørt af med rent vand for at fjerne sæbe hinde, skal være helt tør før man monterer wallstickeren. Derudover skal væggen have minimum glans 5 maling på ellers kan de ikke klæbe.
Derudover anbefaler vi, at man monterer dem indenfor en måned efter købet, for at sikre at folien vedhæfter ordentligt.
Hvilke farver kan jeg få mine wallstickers i?

Disse farver har vi hjemme. Vi kan derudover også levere i mint og mørkgrå

 

Gav denne side ikke et svar på dit spørgsmål? 

Kontakt os da på: info@ilovewallstickers.dk